Set de masa portelan Bernadotte Ivory 18

Despre Noi

Magazin-menaj.ro a aparut ca o afacere de familie si s-a dezvoltat din nevoia de produse de inalta calitate in acest domeniu, in partea de vest a Romaniei. Ne-am inceput activitatea in anul 2000 sub managementul firmei Deni-Dama-Dar, iar in prezent dispunem de 2 magazine fizice in Timisoara, in Centrul Comercial Euro si in Galeria 1 si de un magazin virtual (pe acest site). Am aparut pe piata romaneasca cu produse de calitate si preturi accesibile, pentru ca punem pret pe multumirea clientilor nostri. Compania noastra se bazeaza pe munca in echipa, cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniul comertului, furnizand servicii la standarde inalte.

Va oferim oportunitatea de a va accesoriza bucataria pana la cele mai mici detalii. De la seturi de oale de ceramica, seturi de oale de granit, seturi de oale de inox, la servicii de masa de portelan, seturi de pahare de cristal si semicristal, servicii de tacamuri de inox si o gama larga de accesorii de bucatarie, gasiti produse pentru toate nevoile dumneavoastra si idei deosebite de cadouri pentru cei dragi.

Va invitam sa ne vizitati ca sa va convingeti de calitatea produselor noastre, iar pentru economisirea timpului, va asteptam comenzile aici, pe site-ul nostru.

Garantia Calitatii

Garantia calitatii portelanului de Bohemia este data de marca Thun 1794 – cel mai mare producator Ceh de portelan.